2382020814 Λάκκα, Γιαννιτσά trapkouioannis@hotmail.gr

Πυροσβεστικά Είδη
Τράπκου Ιωάννης Γιαννιτσά


 

Σχετικά μ'εμάς:

Η διάθεση για προσφορά και η όρεξη για δημιουργική εργασία είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία της εταιρείας Πυροσβεστικών Ειδών του κου Τράπκου Ιωάννη, με έδρα τη Λάκκα Γιαννιτσών.

Από το 1978 μέχρι σήμερα δώσαμε και δίνουμε σε αυτό το κόκκινο δοχείο με την άσπρη σκόνη την αξία που του ταιριάζει. Συμβάλλαμε και εμείς στον αγώνα για την καταξίωση του επαγγέλματος, στον τομέα παρασκευής - εμπορίου πυροσβεστήρων – αναγόμωση – συντήρηση πυροσβεστήρων. Δεν μείναμε στα συμβατικά μέσα πυρόσβεσης.

Εκπαιδευτήκαμε και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε στα νέα πυροσβεστικά υλικά τα οποία είναι οικολογικά και προσφέρουν καλύτερα κατασβεστικά αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας την αξία της πυρανίχνευσης και έγκαιρης ενημέρωσης φροντίζουμε να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες. Απαραίτητη η πυρανίχνευση για την έγκαιρη ενημέρωση όπως και η κατάλληλη πυρόσβεση για αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Η ασφάλειά σας είναι για εμάς
το Α και το Ω!

Δεν κινδυνολογούμε στους πελάτες μας ώστε να δημιουργούμε την ανάγκη της πώλησης, αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας. Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να έχουν στην διάθεση τους τα καταλληλότερα μέσα πυρόσβεσης-πυρασφάλειας στην καλύτερη τιμή, για να καταφέρουμε όταν χρειαστεί να σώσουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή και κατά δεύτερον την περιουσία του πληγέντος.

Οι λύσεις μας είναι αποτελεσματικές- επιστημονικά μελετημένες- οικονομικές- φιλικές στο περιβάλλον με υλικά πιστοποιημένα και εγκεκριμένα.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας προσθέσαμε στην γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας τα Μέσα Ατομικής Προστασίας συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην καλύτερη Υγιεινή και Ασφάλεια των ατόμων στον χώρο εργασίας τους.

Είμαστε κοντά σας συνέχεια και μετά την πώληση. Αφουγκραζόμαστε την άποψη σας, τους προβληματισμούς και την κριτική σας γιατί μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι.

Πιστέψτε είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.
Τράπκου Ιωάννης.

 

 

Υπηρεσίες & Προϊόντα


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 23820 20814 | Κιν. 693 2210700
Email: trapkouioannis@hotmail.gr