2382020814 Λάκκα, Γιαννιτσά trapkouioannis@hotmail.gr

Πυροσβεστικά Είδη
Τράπκου Ιωάννης Γιαννιτσά


 

Υπηρεσίες & Προϊόντα:

Η εταιρεία μας Πυροσβεστικά Είδη του κου Τράπκου Ιωάννη, με έδρα τη Λάκκα Γιαννιτσών, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει και το εκπαιδευμένο προσωπικό που την επανδρώνει, εξασφαλίζει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πυροπροστασίας.

Από το 1978 μέχρι σήμερα, αναλαμβάνουμε την Μελέτη, τον Σχεδιασμό και την υλοποίηση Πυρανίχνευσης για την προστασία της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Με συνεχή εκπαίδευση, παραμένουμε ενημερωμένοι σε όλες τις νέες τεχνολογίες με σκοπό να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Γνωρίζοντας την αξία της πυρανίχνευσης και έγκαιρης ενημέρωσης φροντίζουμε να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες. Απαραίτητη η πυρανίχνευση για την έγκαιρη ενημέρωση όπως και η κατάλληλη πυρόσβεση για αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Η ασφάλειά σας είναι για εμάς το Α και το Ω!

 

Πυρανίχνευση & Συντήρηση

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε εξελιγμένα Προϊόντα Πυρανίχνευσης και Πυροσβεστικών Ειδών, ενώ σας παρέχουμε Συντήρηση Πυροσβεστήρων.

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Μελετών

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε παντός είδους μελέτες πυροπροστασίας για την πρόληψη και την σωστή και γρήγορη αντιμετώπιση ενδεχόμενης πυρκαγιάς

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους του χώρου, σας προσφέρουμε Συστήματα Πυρανίχνευσης & Κατάσβεσης και Συστήματα Συναγερμών.

 

Εταιρείες που συνεργαζόμαστε:

 

Σχετικά μ'εμάς


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 23820 20814 | Κιν. 693 2210700
Email: trapkouioannis@hotmail.gr